Tiedote: Piraattipuolueen syyskokouksessa äänestetään uudesta puheenjohtajasta

Lehdistötiedote
Vapaa julkaistavaksi
12.11.2018 klo 09:40

Piraattipuolue pitää sääntömääräisen syyskokouksensa 17.11.2018 Helsingissä. Kokouksessa vahvistetaan tulevan vuoden talousarvio ja toimintasuunnitelma, minkä lisäksi kokouksessa valitaan uusi puheenjohtaja jäljellä olevalle hallituskaudelle.

Keväällä puheenjohtajaksi toistamiseen valittu Jonna Purojärvi luopui tehtävästään uupumuksen takia. Tulevassa syyskokouksessa pidetään puheenjohtajavaalit jäljellä olevalle hallituskaudelle, joka jatkuu vuoteen 2020 asti. Ehdokkaina puheenjohtajan pestiin ovat Uudenmaan Piraattien varapuheenjohtaja Kim Holviala, Uudenmaan Piraattien puheenjohtaja Riikka Nieminen sekä Piraattipuolueen varapuheenjohtaja ja Helsingin kaupunginvaltuutettu Petrus Pennanen.

Kim Holviala on 45-vuotias IT-alan yrittäjä Vantaalta, joka haluaa edistää avoimuutta ja rehellisyyttä sekä yhteistyötä puolueen eri piirien kesken. “Jotta vaaleissa saadaan aikaiseksi paras mahdollinen tulos, puolueen jäsenten ja eri piirien pitää tehdä työtä yhdessä, yhtenä tiiminä. Heti mahdollisen puheenjohtajuuteni alussa tulisin kiertämään itse kaikki piirit läpi miettien ja keskustellen muiden kanssa parasta mahdollista yhteistyöstrategiaa”, Holviala täsmentää.

Riikka Nieminen, 38-vuotias kokemusasiantuntija Espoosta, luonnehtii itseään vammais- ja yhdistysaktiiviksi, yhteistyön rakentajaksi ja sote-osaajaksi. “Olen Uudenmaan piirin puheenjohtaja ja olemme saaneet rakennettua meille mahtavaa yhteistyötä ja kaikkia kunnioittavaa avoimuutta. Näitä toisin mukanani puoluehallitukseen”, Nieminen kertoo. “Olen parhaillaan Yhdenvertaisvaltuutetun ja Ihmisoikeuskeskuksen ”vammaiskasvo” Maanantai kuuluu kaikille -kampanjassa, joten minut on muuallakin todettu edustavaksi ja luotettavaksi”, hän jatkaa.

Petrus Pennanen on 46-vuotias ydinfysiikan tohtori ja ohjelmistoyrittäjä Helsingistä, sekä toinen Piraattipuolueen ensimmäisistä kaupunginvaltuutetuista. Hän kertoo haluavansa viedä puolueen vaalivoittoon ensi kevään eduskuntavaaleissa. “Haluan edistää ratkaisukeskeistä, tieteeseen perustuvaa politiikkaamme valtion tasolla. Olen saavuttanut hyviä tuloksia Helsingin valtuustossa tekemällä aktiivisesti rakentavia ehdotuksia, joissa pyrin rakentamaan faktapohjaista siltaa ideologisten leirien välille”, Pennanen kertoo.

Linkkejä:

Kim Holvialan Twitter: https://twitter.com/KimHolviala

Riikka Niemisen blogi: http://riikkanieminen.wordpress.com

Petrus Pennasen blogi: http://petruspennanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259201-politiikassa-saa-asioita-aikaan Riikka Niemisen

Kuvia:

Entinen puheenjohtaja Jonna Purojärvi

Puheenjohtajaehdokas Kim Holviala

Puheenjohtajaehdokas Riikka Nieminen

Puheenjohtajaehdokas Petrus Pennanen kaupunginhallituksen kokouksen jälkeen

Lisätietoa:

Kim Holviala
044 980 6613

Riikka Nieminen
044 555 0910

Petrus Pennanen
040 502 0355

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi 

0 Comments

Leave your comment