Vain Piraattipuolueelta kaikki ilmoittaneet vaalirahoituksestaan

Lehdistötiedote
31.3.2015 klo 19:00
Vapaa julkaistavaksi heti

Vain Piraattipuolueelta kaikki ilmoittaneet vaalirahoituksestaan

Kaikki Piraattipuolueen ehdokkaat ovat jättäneet vaalirahoitusilmoituksensa. Avoimuuden puolesta puhuva Piraattipuolue noudattaa periaatteitaan ja on ensimmäinen – sekä toistaiseksi ainoa – puolue, jonka jokainen ehdokas on jo ennen ennakkoäänestystä ilmoittanut vaalirahoitustietonsa.

”Avoimuus vaalirahoituksessa mahdollistaa jonkinlaisen käsityskyvyn luomisen ehdokkaan sidosryhmistä ja siten edistää äänestäjän kykyä tehdä valistuneempi äänestyspäätös”, avaa puolueen puheenjohtaja Tapani Karvinen.

Piraattipuolue on määritellyt puolueohjelmassaan avoimuuden politiikassa tärkeäksi tavoitteeksi ja pyrkii sitä omalta osaltaan toteuttamaan mahdollisimman hyvin. Piraattipuolueella on 123 ehdokasta kaikkialla Suomessa. Puolue osallistuu toista kertaa eduskuntavaaleihin.

Lisätietoja

Tapani Karvinen, puheenjohtaja
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi
+358 45 310 2344

Jonna Purojärvi, tiedottaja
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi
+358 45 310 2351

1 Comment

  1. Vania 26.11.2015
    Reply

    ”Pe4e4tf6ste4 tietenkin tuialtkan yliopiston myf6nnytyksene4 sille, ette4 Gaskellia kohdeltiin epe4reilusti (mike4 voikin pite4e4 paikkansa), mutta jos he4nelle4 olisi ollut vahvaa ne4yttf6e4 syrjinne4ste4, niin he4nen ei olisi kannattanut tyytye4 sovitteluun.”Eikf6? Ei pitkittyve4e4 taistelua oikeussalissa. Ei mediakohua salamavalojen edesse4 kun akateeminen maailma sortaa uskovaista. Voisi pikemminkin ajatella, ette4 jos yliopistolla ei olisi ollut suurta riskie4 siite4, ette4 keissi tullaan he4vie4me4e4n, sen ei olisi kannattanut tyytye4 sovitteluun.

Leave your comment