samuli-kangaslampi-300×378

Samuli KANGASLAMPI

Psykologi, tutkija

Pirkanmaa: Tampere

Olen piraatti, koska pidän tärkeinä yksilön vapautta päättää omasta elämästään, vastuuta omasta toiminnastaan sekä oikeutta riittävään perustoimeentuloon ja maksuttomaan, laadukkaaseen terveydenhuoltoon ja koulutukseen.

Tärkeimpinä poliittisina teemoinani ovat ilmastonmuutoksen torjuminen, sosiaaliturvan uudistaminen perustulolla, yksityisyyden takaaminen ja perusteettomien kieltojen purkaminen, sekä algoritmisen käyttäytymisen muokkaamisen rajoittaminen.

Minua ja piraatteja ohjaa järkeen, tieteeseen ja empatiaan perustuva maailmankuva. Teemme oikeisto-vasemmistojaottelun ylittävää nykyaikaista politiikkaa vailla historiallista painolastia.

Olen psykologian maisteri ja laillistettu psykologi. Työskentelen väitöskirjatutkijana viimeistellen väitöskirjaa psykoterapioiden vaikutusmekanismeista ja luennoin ja koulutan mielenterveysaiheista. Olen työskennellyt myös kliinisenä psykologina psykiatrisissa sairaaloissa ja yliopisto-opettajana, sekä yksityisellä sektorilla mm. testikehittäjänä, arviointiassistenttina ja kielenkääntäjänä. Olen Psykedeelitutkimusyhdistys ry:n perustajajäsen ja puheenjohtaja 2017-2018, ja toiminut aktiivina myös mm. ylioppilaskunnassa ja Psykologiliitossa. Vapaa-ajalla minut voi löytää improvisaatioteatterin parista, Pyynikin uimahallista, tai pelaamasta pelejä historiallisista syvästrategioista pakohuoneisiin.