Eduskuntavaaliehdokas

Markku Brask

Markku BRASK

Uudenmaan piiriyhdistyksen puheenjohtaja, asiakkuusjohtaja

Uusimaa: Vantaa

Olen 45-vuotias perheenisä ja myynti- & viestintäammattilainen Vantaalta. Olen ollut puoluehallituksen jäsen ja nykyisin toimin Uudenmaan piirin puheenjohtajana. Piraattipuolueen agendassa minua puhuttaa erityisesti oikeus yksityisyyteen ja yksilönvapaudet, perustulo ja byrokratian purkaminen.

Mielestäni kaikilla ihmisillä on oikeus yksilölliseen ihmisarvoiseen elämään sekä toimeentuloon, ilman eriarvoistumista ja nöyryyttäviä tukiprosesseja. Lisäksi teknologian avulla voimme helpottaa monia ihmiselämän osa-alueita automatisoimalla toistuvia prosesseja ja tarjoamalla palveluita verkossa.

Olen kokenut neuvottelija ja tulen toimeen monenlaisten ihmisten kanssa. Myyntityössä oppii asettamaan itsensä toisen asemaan - astumaan vieraisiin kenkiin. Uskon sen olevan yksi tärkeimpiä taitojani toimiessani mukana politiikassa. Kyse on siitä, että pystyy huomioimaan kokonaisuuden, faktat ja yksilöt, joita päätökset koskettavat. Ilman tutkitun tiedon kunnioittamista päätöksenteolta putoaa pohja. Olen mukana, koska haluan tehdä faktapolitiikkaa ihmisten hyväksi.