Jonna-Purojarvi-web

Jonna Purojärvi

Piraattipuolueen puheenjohtaja, Piraattinuorten hallituksen varajäsen, Keski-Suomen piiriyhdistyksen hallituksen jäsen, ylioppilas

Keski-Suomi / Jyväskylä

Olen 29-vuotias, syksyllä 2017 yhteiskuntatieteellisessä tiedekunnassa opiskelut aloittanut ihminen Jyväskylästä. Olen toiminut kesästä 2016 lähtien Piraattipuolueen puheenjohtajana. Lisäksi olen nuorisojärjestömme hallituksen varajäsen sekä touhuan myös Keski-Suomen piraattien hallituksessa.

Katso Meppigalleria-haastattelu | Katso Vaaligalleria-haastattelu

Piraatteihin olen lähtenyt mukaan sen ollessa puolueista ainoa, joka ei jämähdä kovankaan vastakkainasetellun politiikan vilskeessä kumpaankaan ääripäähän vain ideologisen hurmoksen vuoksi. Avoin keskustelu ja argumenttien vahvuuden määrätessä piraattilaivan suuntaa, on mukana helppo olla pitkäjänteisin mielin.

Harrastuksiini kuuluu monimuotoinen opiskelu, kirjoittaminen ja keskusteleminen eri sosiaalisen median kanavissa. Harva asia tässä maailmassa ei kiinnosta, vaan nautin eri aiheisiin uppoamisesta hyvinkin syvälle. Ennemmin kuin yksittäistä nippelitietoa, käsittelen eri asioiden suhdetta toisiinsa sekä miten ne keskenään reagoivat. Pyrin hyödyntämään saamaani ymmärrystä ajaakseni tasapainoista politiikkaa ilman laput-silmillä-mentaliteettia sekä ainaisen tiedonjanon tähden pysyn avoimena täydentävälle tiedolle. Jos en siis huomioi joitain, mitä tulisi huomioida, tai olen suorastaankin väärässä, ota yhteyttä ja auta minua olemaan parempi edustaja kansalle!