Turku-Tulonen_Antti

Antti TULONEN

Piiriyhdistyksen hallituksen jäsen,
varastotyöntekijä

Varsinais-Suomi: Turku

Olen Antti, 29-vuotias turkulainen Piraattipuolueen ehdokas Varsinais-Suomen vaalipiirissä. Kannatan periaatetta, jossa ihmiset saavat elää elämäänsä haluamallaan tavalla, kunhan eivät aiheuta konkreettista haittaa muille.

Mielestäni argumenttien tulee määrittää poliittiset kannat eivätkä toisinpäin. Päätöksenteossa on mentävä asiat edellä.

Vaikka Suomi onkin hieno maa, parannettavaa löytyy vielä paljon. Monet ongelmat johtuvat siitä, että kansa ei saa tarpeeksi ääntään kuuluviin. Ajan suoraa demokratiaa eli sitovia kansanäänestyksiä, joita järjestettäisiin tarpeeksi monen kansalaisen niin halutessa.

Suomi on maailmanlaajuisesti suhteutettuna turvallinen maa, ja haluaisin sen olevan sitä jatkossakin. Väkivalta- ja seksuaalirikoksista saatavien rangaistusten minimitasoa tulee nostaa, ja vakaviin rikoksiin syyllistyneet ulkomaiden kansalaiset on karkotettava.

Ruotsin kielen opiskelu tulee valinnaistaa, verovaroista myönnettävistä puoluetuista tulee luopua, laki uskonrauhan rikkomisesta tulee sananvapauden vuoksi kumota ja Suomen on irrottauduttava jalkaväkimiinat kieltävästä Ottawan sopimuksesta. Kannatan Suomen eroa EU:sta.