Korttikeräys loppusuoralla – Valtakunnallinen keräyspäivä 3.3.!

Piraattipuolueen lehdistötiedote
25.2.2016 klo 3:50
Vapaa julkaistavaksi heti

Korttikeräys loppusuoralla – Valtakunnallinen keräyspäivä 3.3.!

Piraattipuolueen kannattajakorttikeräys lähenee loppuaan. Kortteja on kerättynä jo yli 4300 vaaditusta viidestä tuhannesta. Keräystä viedään kohti maalia torstaina 3. maaliskuuta järjestettävän valtakunnallisen korttikeräyksen myötä.

Piraattipuolueen politiikan lähtökohtana ovat yksilönvapaus ja yhdenvertaisuus. Haluamme edistää luovuutta, kekseliäisyyttä ja kulttuuria lisäämällä tiedon ja teosten vapaata liikkuvuutta. Puolustamme avoimuutta, sananvapautta, yksityisyydensuojaa ja osallistavampaa sekä demokraattisempaa yhteiskuntaa.

– Piraattipuolue on palaamassa komealla tavalla takaisin puoluerekisteriin aivan lähiaikoina. Piiriyhdistysten lisäksi kortteja ovat keränneet useat aktiivit ja kortteja on viime aikoina tilattu postitsekin jo tuhansia, joita on alkanut palautua mukavasti. Puolueen kannatuksen kasvu on näkynyt myös kerääjien määrässä, joita on yhteensä useita satoja eri puolilla Suomea, riemuitsee Piraattipuolueen nuorisojärjestön puheenjohtaja Jonna Purojärvi.

Piraattipuolueen puolueohjelman laajennuksien myötä puolue on tavoittanut kannattajia kaikista ikäluokista ja monilta eri elämänaloilta. Kannattajakunnan monipuolistuminen näkyi jo viime eduskuntavaalien aikana ja kannatus on jatkanut tasaista kasvuaan myös vaalien jälkeen.

Supertorstaina kerätään kannattajakortteja ainakin Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Jyväskylässä, Joensuussa, Kouvolassa, Rovaniemellä ja Oulussa. Tarkemmat tiedot kaikista korttikeräyspaikoista ja kellonajoista ilmoitetaan lähipäivinä Piraattien Facebook-sivuilla ja Twitter-tileillä.

Lisätiedot:

Jonna Purojärvi, Piraattinuoret ry:n puheenjohtaja
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi
+358 45 310 2351

Satu Immonen, Helsingin piiriyhdistyksen puheenjohtaja
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi
+358  45 310 2343

0 Comments

Leave your comment