Piraattipuolueen puoluetoimistolle hyökättiin aamulla

Piraattipuolueen lehdistötiedote
VAPAA JULKAISTAVAKSI HETI
24.05.2015 klo 14.30

Lehdistötiedote: Piraattipuolueen puoluetoimistolle hyökättiin aamulla

Piraattipuolueen Helsingissä sijaitsevalle puoluetoimistolle hyökättiin aamulla. Toimiston ikkuna rikottiin isolla kivellä noin kello kymmenen aikaan. Hyökkäyksen aikana toimistolla oli yksi puolueen toimihenkilö.

Toimihenkilö varmisti välittömästi toimiston oven lukituksen ja soitti paikalle apua. Hän luonnehti tapahtunutta omien sanojensa mukaan “erittäin uhkaavaksi”, sillä hyökkääjä jäi teon jälkeen odottamaan henkilön poistumista puoluetoimistolta. Nyt toimihenkilön neuvokkuuden ansiosta ihmisvahingoilta onneksi vältyttiin.

Jälkikäteen kävi ilmi, että puolueen puheenjohtajan auton ikkunalasi oli myös rikottu. Lisäksi havaittiin, että kadun varrella ollut valvontakamera oli tuhottu ennen hyökkäystä. Tapahtumasarjaa on kokonaisuutena hankala pitää pelkkänä satunnaisena ilkivallantekona.

“Tarpeetonta ja typerää vahingontekoa, sillä viesti jäi epäselväksi; sähköposti toimisi paremmin”, toteaa puolueen puheenjohtaja, Tapani Karvinen.

Kuvia tuhoista löytyy osoitteesta
http://media.piraattipuolue.fi/muut/puoluetoimiston_isku_2015/

Puolue on tehnyt tapahtuneesta rikosilmoituksen.

Lisätietoja antavat:

Tapani Karvinen
Puheenjohtaja, Piraattipuolue
045 310 2344
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi

Janne Paalijärvi
Varapuheenjohtaja, Piraattipuolue
040 527 5470
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi

10 Comments

 1. Tom Kärnä 24.5.2015
  Reply

  Lapsellisia paskoja tuollaiset. Taikka avoimen yhteiskunnan vastustajia.

 2. Jukka 24.5.2015
  Reply

  Äänestäisin, ja tukisin P-puoluetta mm. tässäkin tapauksessa, mutta teidän pitäisi pistää fasadi kuntoon, että kehtaisi. Jengi on kuin kettutyttöjen tai talonvaltaajien joukosta reväisty. Teitä ei voi ottaa vakavasti, kun olette niin noloja, että hävettää itseäkin. Mutta kuten sanottu, puolueen linjaus on paljon oikeilla jäljillä. En tosin usko, että valtaosa kannattajistanne edes tajuaa mitä käytännössä merkitsee “pieni valtio” tai “talousliberalismi”.

 3. Aatu 25.5.2015
  Reply

  Joku vaan harjoitteli ilmaisunvapautta.

 4. Aatu 25.5.2015
  Reply

  “kadun varrella ollut valvontakamera oli tuhottu ennen hyökkäystä”

  Hyvä niin, sillä puolue vastustaa kaikenlaista kyttäystä.

 5. Laura Kataja 25.5.2015
  Reply

  Janne, tuossa linkissäsi on jotakin vikaa. Löysin kyllä sen vanhan kirjoituksen avaamalla blogin ja selaamalla.

 6. Kenzo 26.5.2015
  Reply

  Onkohan Piraattipuolue nyt sitten uusi Persut, mitä tulee ikkunanrikkomisiin? Toimintatapa viittaa vahvasti vasemmistolaiseen meininkiin, jossa jollekin pellelle on syötetty infoa päähän, pelle on imenyt infon itseensä ja pitänyt sitä itseisarvoisena totuutena ja Piraattipuolueen edustaja tai Piraattipuolueen ohjelma on ollut eri linjoilla tämän totuuden kanssa. Joten eikun ikkunoita rikkomaan.

 7. artisti 4.10.2015
  Reply

  Ehkä kaikki ei hyväksy piraattien antiliberaalia seuraa. Maailmassa on isojakin asioita eikä vain homot ja homo rakkaus.

 8. artisti 4.10.2015
  Reply

  Jukka olet oikeassa, ei he älyäkkään talouspolitiikasta mitään, pelkkää paska porukkaa ja jotain homoja koko piraattisakki

Leave your comment