Piraattipuolue potki rikostaustaisen ehdokkaan listaltaan

Piraattipuolueen lehdistötiedote
26.2.2015 klo 12.45
Vapaa julkaistavaksi heti

Piraattipuolue potki rikostaustaisen ehdokkaan listaltaan

Piraattipuolueen puoluehallitus päätti tänään välittömästi poistaa oululaisen eduskuntavaaliehdokkaan listoiltaan saatuaan tiedon tämän rikostaustasta. Ehdokas ei ollut kertonut tuomiostaan missään vaiheessa puoluehallitukselle tai Oulun piraattien hallitukselle.

”Ei vittu mikä tyyppi”, kommentoi Oulun piirihallituksen jäsen Jiri Keronen tilanteesta puoluejohdolle otettuaan henkilöön yhteyttä asiasta.

”Järkikin sanoo, että tällaisten rikosten kaltaisista tapauksista pitää kertoa. Henkilöä ei olisi nyt esille nousseiden tietojen perusteella edes harkittu ehdokkaaksi, mikäli ne oltaisiin tuotu ajoissa tietoon.”, toteaa piraattipuolueen varapuheenjohtaja Pasi Palmulehto.

Lisätietoja antavat:

Pasi Palmulehto, varapuheenjohtaja
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi
+358 45 310 2340

Jonna Purojärvi, tiedottaja
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi
+358 45 310 2351

6 Comments

 1. Piraattipimu 30.3.2015
  Reply

  Olette hyvä puolue, painotatte tärkeitä arvoja. Demokratia on hyvä asia, liian pitkälle ei kansalaisten holhoamisessa saa kuitenkaan mennä. Ihan rikollisia ei silti tarvitse suvaita.Jatkakaa samaan malliin:)

 2. tuomio 5.4.2015
  Reply

  Piraatit ei näe suomessa mitään muutostarvetta, täysi paska puolue

 3. J.A. 19.4.2015
  Reply

  LOL @tuomio (5.4.2015). Vai että piraatit ei näe muutostarvetta Suomessa… Noh noh, menehän nyt siitä äänestämään vaikka kokoomusta kun niillä on kuulemma se ”korjausliike” ja ihan varmasti ovat nyt täysin fresh ja hip ja cool ja erilainen porukka.

Leave your comment