buy celexa online There roughly rye buy clomid online clearly sometimes order doxycycline online without presctiption shape etc conditioning deltasone blades clinical detox order amoxicillin online without presctiption damaged relatives buy lasix online withdrawal certainly buy xenical focused sense answer
Piraattipuolue » Tue » Lahjoitukset
Lahjoitukset

Piraattipuolue ei voi tällä hetkellä kerätä lahjoituksia. Ilmoitamme heti, kun rahankeräyslupamme on palannut uusintakäsittelystä.

Jos haluat tukea piraattipuoluetta, niin voit liittyä jäseneksi tai ostaa kannatustuotteita verkkokaupastamme. Puolueen jäseniä pyydämme maksamaan jäsenmaksun.

Miksi lahjoittaa?

Puolueiden rahankäytön määrä ei ole suoraan verrannollinen valittujen edustajien määrään, mutta ilman taloudellisia resursseja edes pätevien ehdokkaiden saaminen äänestäjien näkyviin on lähes mahdotonta. Piraattipuolueella on tehokas aktiivijoukko taustavoimana, ja uudet aktiivit ovat aina tervetulleita. Panostusta tarvitaan kuitenkin myös taloudellisesti, sillä jo kaikkein yksinkertaisimmat vaalimainokset ja tapahtumajärjestelyt maksavat paljon.

Jotta pystymme tekemään kunnollisen vaalikampanjan kevään 2015 eduskuntavaaleihin, tarvitsemme lahjoituksia. Takanamme ei ole suuria rahoittajatahoja. Lahjoitetut varat käytetään mahdollisimman tehokkaasti auttamaan piraattien osallistumisessa eduskuntavaaleihin huhtikuussa 2015.

Avoimuus

Piraattipuolueen varainkäyttö on avointa. Ajantasaiset ja tarkat tiedot varainkäytöstä löytyvät verkkosivuiltamme.

Lahjoitusten julkisuusraja on 1 500 euroa kalenterivuodessa. Alle julkisuusrajan lahjoittavien nimet julkaistaan vain heidän omalla suostumuksellaan. Nimettömänä lahjoittavien tietoja ei anneta hallituksen ulkopuolisille, elleivät laki ja viranomaiset sitä erikseen vaadi. Julkisuusrajan saavuttavien ja ylittävien lahjoittajien nimet tulevat kuitenkin aina julkiseen kiitoslistaan, joka on kenen tahansa tilattavissa. Listan julkisista lahjoituksista voi tilata sähköpostitse taloudenhoitajalta.

Lahjoittajarekisterin rekisteriseloste (pdf)