Piraattipuolue » Häme » Tony Hannukainen
Tony Hannukainen

Häme / Lahti
Puuseppä
24 vuotta

Vaaligalleria-haastattelu
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi
 
Olen 24-vuotias aviomies, sekä kolmen lapsen isä Lahdesta. Alkujaan olen kotoisin Nurmijärveltä. Työskentelen nykyisin puuseppänä, mutta olen alun perin kouluttautunut elektroniikka- ja tietoliikenneasentajaksi.

Nuoresta iästäni huolimatta, olen kerennyt paljon. Politiikasta kiinnostuin jo yläasteikäsenä. Aiemmin en ole kuitenkaan kuulunut mihinkään poliittiseen järjestöön, saati puolueeseen, koska en ole kokenut mitään omakseni.

Monet mieltävät varmasti Piraatit pelkästään tietoyhteiskuntapuolueeksi. Puolueen agenda on todellisuudessa kuitenkin paljon laajempi. Sananvapaus, yksityisyys, oikeusturva, avoin tieto, uskonvapaus, byrokratian vähentäminen, perustulo, päätöksenteon avoimuus. Piraatteihin oli helppo samaistua. Tämä ideologia on sellainen, jonka varmasti moni voi allekirjoittaa ja näitä haluan edistää.

Vuosikymmenet, samat puolueet ovat olleet maamme johdossa. Tänään meillä on sairas ja ylivelkaantunut Suomi. Pääministeriämme siteeraten, poliittinen päätöksenteko on rikki.

Äänestämällä eduskunnan ulkopuolisia puolueita, joita ryhmäkuri ei ole korruptoinut, edistät demokratian oikeaa toteutumista Suomessa. Muistathan että äänestämättä jättäminen on suora ääni valtapuolueille.

Hämeessä ei ole merta, mutta Piraatit seilaa silti!