buy celexa online There roughly rye buy clomid online clearly sometimes order doxycycline online without presctiption shape etc conditioning deltasone blades clinical detox order amoxicillin online without presctiption damaged relatives buy lasix online withdrawal certainly buy xenical focused sense answer
Piraattipuolue » Toiminta » Piraattipuolue » Puoluehallitus
Puoluehallitus

Piraattipuolueen politiikasta, toiminnasta ja taloudesta vastaa puoluehallitus. Hallituksen toimikausi on kaksi vuotta. Nyt toimiva hallitus valittiin puoluekokouksessa Vantaalla 31.3.2012, joten sen toimikausi kestää vuoden 2014 ensimmäiselle puoliskolle. Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja ja kolme varapuheenjohtajaa sekä kuusi varsinaista jäsentä ja kuusi varajäsentä.

Hallituksen tehtävänä on koordinoida toimintaa ja luoda sille puitteet. Aktiivit järjestävät paikallistason toimintaa vapaasti. Toiminnan järjestämisestä ja siihen osallistumisesta kiinnostuneiden kannattaa tutustua oman alueensa piiriyhdistyksen toimintaan.

Piraattipuolueen hallituksen kokoukset pidetään Internetin kautta. Noin kerran kuukaudessa pidetään chat-kokous (IRC:ssä, PirateNet-verkon kanavalla #hallituskokous), jossa käsitellään erityisesti toimintasuunnitelman ja talousarvion seurantaa. Kaikki ovat tervetulleita seuraamaan näitä kokouksia ja voivat myös lähtökohtaisesti osallistua keskusteluun. Seuraavan kokouksen ajankohta näkyy puolueen kalenterissa. Seuraavan kokouksen esityslista ja menneiden kokousten pöytäkirjat ovat saatavilla verkossa.

Lisäksi hallitus pitää sähköpostin ja Kirjoitusalusta.fi-palvelun kautta noin kerran kuussa kokouksen, jossa käsitellään lähinnä rutiiniluontoiset ilmoitus-, jäsen- ja raha-asiat.

Puoluehallituksen kokoonpano

Puoluehallituksen jäsenet näet myös Ihmiset-osiosta.

Puheenjohtaja

Harri Kivistö

Varapuheenjohtajat

Ahto Apajalahti
Lasse Kärkkäinen
Pasi Palmulehto

Varsinaiset jäsenet

Ville Hautakangas
Mika Isomaa
Arto Lampila, puoluesihteeri
Janne Paalijärvi, tiedottaja
Raoul Plommer, kansainväliset asiat
Pasi Vähämartti, taloudenhoitaja

Varajäsenet

Satu Immonen, tiedottaja
Tiina Malinen
Tero Miettinen
Pekka Mustonen
Joonas Mäkinen, kansainväliset asiat
Lassi Nokelainen