buy celexa online There roughly rye buy clomid online clearly sometimes order doxycycline online without presctiption shape etc conditioning deltasone blades clinical detox order amoxicillin online without presctiption damaged relatives buy lasix online withdrawal certainly buy xenical focused sense answer
Piraattipuolue » Seuraa » Lehdistötiedotteet
Piraattipuolue tyytyväinen passien sormenjälkirekisterin käyttörajaukseen
Piraattipuolue suhtautuu positiivisesti tietoihin, joiden mukaan passien sormenjälkirekisteriä ei avata rikostutkinnalle. Sisäministeriön asettama työryhmä kertoi asiasta julkaisussa 20/2014. Työryhmä perustelee näkemystään perustuslakivaliokunnan antamilla lausunnoilla, joiden mukaan passien sormenjälkirekisterin käyttö rikostorjuntaan edellyttäisi selkeää yhteyttä alkuperäiseen keräämistarkoitukseen.
Piraattipuolueen eurovaaliehdokas Peter Sunde pidätetty
Piraattipuolueen eniten ääniä saanut eurovaaliehdokas, The Pirate Bayn taustahahmona tunnettu Peter Sunde on ruotsalaisten lehtitietojen mukaan pidätetty kansainvälisessä poliisioperaatiossa. Sunde on ollut Interpolin etsintäkuuluttamana vuodesta 2012 lähtien. Hänet tuomittiin kolmen muun kanssa The Pirate Bayn ylläpitämisestä ehdottomiin vankeustuomioihin Ruotsissa. Muista tuomituista Gottfried Svargholm on jo istunut vankilassa tämän ja muiden tuomioiden johdosta.
Suomen Piraattipuolue tyytyväinen vaalitulokseen, selvästi suurin eduskunnan ulkopuolisista
Alustavan laskennan perusteella Piraattipuolue on saanut europarlamenttivaaleissa 12 355 ääntä eli 0,72 %:n kannatuksen. Tuloksella puolue nousi jälleen selkeästi eduskunnan ulkopuolisista suurimmaksi ja kasvatti kannatustaan vuoden 2011 eduskuntavaaleista 0,21 %-yksikköä. Piraattipuolue paransi kannatusosuuttaan eduskuntavaaleihin nähden lähes kaikissa vaalipiireissä. Yliopistopaikkakunnat olivat piraattien suosiossa, ja esimerkiksi Espoon Otaniemessä piraatit nousivat kolmanneksi suurimmaksi puolueeksi ohittaen muiden muassa perussuomalaiset.
Tunnistetietodirektiivi laiton – Piraattipuolue vaatii jatkotoimia
Euroopan Unionin tuomioistuin on tämänpäiväisessä päätöksessään todennut yksiselitteisesti, että vuonna 2006 annettu direktiivi sähköisen viestinnän tunnistetietojen säilyttämisestä (2006/24/EY) on kohtuuttomalla tavalla perusoikeuksia loukkaava. Piraattipuolue vaatii Suomea kunnioittamaan päätöstä.
Piraattipuolue kannattaa kannabiksen dekriminalisointia
Piraattipuolue: Poliisihallituksen Wikipedia-häiriköinti osoitus lain huonoudesta
Piraattipuolue tuomitsee GPS-seurantaan perustuvan tienkäyttöveron
Piraattipuolue tuomitsee yksiselitteisesti ehdotuksena GPS-valvontaan perustuvasta ajoneuvoverotuksesta. Mukana on myös täysin ilmeisiä yksityisyydensuojaongelmia, joita ei edes yritellä peitellä. Aina kun ihmisen paikkatieto tallennetaan, hänen yksityisyytensä on vaarassa. Ollilan työryhmän ehdottama järjestelmä on aloitus- ja käyttökustannuksiltaan kallis.
Piraattipuolue: Poliisiylijohtaja Paateron erottava
Piraattipuolue pitää poliisiylijohtaja Mikko Paateron ehdotusta yksityisen viestinnän vakoilusta käsittämättömänä ja ihmisoikeuksia loukkaavana. Paatero esitti, että poliisille tulisi antaa oikeus vakoilla laajamittaisesti sekä ulkomaalaisten että Suomen kansalaisten yksityistä viestintää.
Piraattipuolue: Autojen satelliittiseurantaprojektissa merkittäviä sidonnaisuuksia
Piraattipuolue on huolissaan Suomeen kaavaillusta autoilijoiden tienkäyttömaksusta, joka toteutettaisiin satelliittipaikannusjärjestelmää käyttäen. Sen lisäksi, että järjestelmä loukkaisi häikäilemättömästi autoilijoiden yksityisyyttä, sen taustalla on merkittäviä sidonnaisuuksia, joita on syytä käsitellä julkisesti, ennen kuin asiassa tehdään minkäänlaisia päätöksiä.
Piraattipuolue: Vapaalla kielivalinnalla parempaan kielitaitoon
Oikeusministeri Henriksson esitti sunnuntain Helsingin Sanomissa, että ruotsin kielen opiskelun muuttaminen vapaaehtoiseksi heikentäisi Suomen kilpailukykyä. Piraattipuolue haluaa huomauttaa, etteivät tavoitteet poistaa pakollinen toinen kotimainen kieli ole niin mustavalkoisia, kuin mitä oikeusministeri antaa ymmärtää.
Järkeä tekijänoikeuslakiin -aloite ei riitä
Piraattipuolue pitää eilen tarvittavat 50 000 nimeä kerännyttä Järkeä tekijänoikeuslakiin -kansalaisaloitetta askeleena oikeaan suuntaan. Aloite on kuitenkin riittämätön tekijänoikeuslain kaikkien epäkohtien korjaamiseksi.
Piraattipuolue tuomitsee aloitteen gallup-kiellosta
Piraattipuolue pitää pöyristyttävänä 41 kansanedustajan tekemää lakialoitetta, jossa kiellettäisiin gallupien tekeminen vaalien alla jopa vankeusrangaistuksen uhalla. Kielto loukkaisi räikeästi sananvapautta ja sitä olisi käytännössä helppo kiertää.
Piraattipuolueen eurovaaliehdokkaiksi Pirate Bay -kasvo sekä palkittu nettipioneeri
Suojelupoliisin vakoilujärjestelmä vaarallinen Suomen kilpailukyvylle
Piraattipuolue vastustaa Suojelupoliisin pyrkimyksiä pystyttää Suomeen FRA-tyyppinen vakoilujärjestelmä. Järjestelmällä Suojelupoliisi pystyisi seuraamaan suoraan Suomen rajat ylittävää verkkoliikennettä äärimmäisen helposti. Aikeista ilmoitti tällä viikolla Suojelupoliisin päällikkö.
Poliisin haluamat nettivalvonnan lisävaltuudet hätiköintiä
Piraattipuolue vastustaa poliisin haluamia lisävaltuuksia ihmisten valvontaan Internetissä. Lehtitietojen mukaan viranomaiset ovat aktivoituneet viimeaikaisten nettiuhkausten takia vaatimaan laajempia valtuuksia seurata tietoliikennettä. Päänvaivaa ovat aiheuttaneet etenkin salatut TOR-yhteydet, joita on käytetty ukauksien lähettämiseen erityisesti suomenruotsalaisille ja naisjournalisteille.