buy celexa online There roughly rye buy clomid online clearly sometimes order doxycycline online without presctiption shape etc conditioning deltasone blades clinical detox order amoxicillin online without presctiption damaged relatives buy lasix online withdrawal certainly buy xenical focused sense answer
Piraattipuolue » Seuraa » Chat
Chat

Piraattipuolueella on noin 250 yhtäaikaisen käyttäjän erittäin aktiivinen chat-kanava ja muita kanavia, joita käytetään puolueen toiminnan suunnitteluun. Maantieteelliset erot sivuuttavasta reaaliaikaisesta chatista on muodostunut piraateille tärkeä yhteinen ajanvietto- ja työskentelytapa.

Astu sisään!

 

Ohjeet

Keskustelemaan pääset painamalla yläpuolelta ”Astu sisään”. Kirjoita nimimerkkisi kohtan ”Nickname:” ja paina ”Connect”. Tällöin liityt suoraan Piraattipuolueen pääkanavalle, #piraattipuolue. Chatiin päästyäsi voit liittyä muille kanaville kirjoittamalla /j #kanavannimi ja painamalla rivinvaihtoa. Nimimerkkisi voit muuttaa kirjoittamalla /nick Nimimerkki ja painamalla rivinvaihtoa.

Tärkeitä kanavia

#piraattipuolue – Suomen Piraattipuolueen pääkanava, yleistä keskustelua. Keskusteluaiheet vaihtelevat runsaasti. Keskustelijoina on muitakin kuin puolueen jäseniä ja kannattajia.

#toiminta – Puolueen toiminnan suunnittelua ja piraattipolitiikkaan liittyvää keskustelua. Keskustelijoina on lähinnä puolueen aktiiveja.

#hallituskokous – Piraattipuolueen hallituksen kokoukset pidetään tällä kanavalla. Kanavaa käytetään vain kokousaikaan. Tervetuloa seuraamaan!

#piraattinuoret – Piraattinuorten kanava, yleistä keskustelua.

IRC-palvelin

Chat toimii IRC-pohjaisesti. Piraattipuolueella on käytössään oma IRC-palvelin, jonka kautta pääsee PirateNet-IRC-verkkoon. Samassa IRC-verkossa on myös muiden maiden piraattipuolueiden jäseniä ja kanavia. Piraattipuolueen pääkanava #piraattipuolue toimii myös IRCNet-verkossa.

Lisätietoja löytyy PiraattiWikin IRC-sivulta. Wikin Yhteystiedot-sivulta löytyvät puolueen luottamushenkilöiden käyttämät nimimerkit.