Piraattipuolue » Helsinki » Satu Immonen
Satu Immonen

Helsinki
Kuntavaaliehdokas
Piraattipuolueen hallituksen jäsen
Helsingin piiriyhdistyksen puheenjohtaja
Fil. yo, Venäjän kielen ja kirjallisuuden opiskelija
47 vuotta

Facebook | etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi | puh: 045 310 2343

 
Olen 47-vuotias helsinkiläinen aikuisen lapsen äiti.

Opiskelen Helsingin yliopistossa pääaineenani Venäjän kieli ja kirjallisuus, sivuaineina sosiaalipolitiikka ja Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimus. Minulla on opintoja myös valtio-opista, liiketaloustieteestä ja tietojenkäsittelytieteestä.

Työelämässä olen ollut enimmäkseen sihteerintyyppisissä tehtävissä sekä tutkimusavustajana. Lisäksi olen hoitanut jo yli viidentoista vuoden ajan luottamustehtävää Helsingin käräjäoikeudessa lautamiehenä.

Piraattipuolue on ensimmäinen ja ainoa poliittinen kotini, vaikka olenkin aina ollut kiinnostunut politiikasta. Liityin jäseneksi yli kuusi vuotta sitten, ja siitä lähtien olen ollut toiminnassa aktiivisesti mukana. Olen ollut ehdokkaana piraattien neljissä vaaleissa, ja ilmeisesti tulen jatkossakin olemaan. Puoluetoiminta on niin tärkeä osa elämääni, että en kovin helposti luopuisi siitä.

Vastustan mm. sensuuria, kansalaisten turhaa valvontaa sekä vallan karkaamista kansalaisten ulottumattomiin. Sen sijaan ihmis- ja kansalaisoikeuksia haluan puolustaa järkkymättä. Niitä ei tule nakertaa tippaakaan esim. vallan ja rahan tähden. Olen hyvin hyvin arvoliberaali, talousasioissa usein vasemmalla.

Katso vastaukseni Helsingin Sanomien vaalikoneeseen http://www.vaalikone.fi/eduskunta2015/helsinki/ehdokas/164