Piraattipuolue » Pirkanmaa » Mikael Nerve
Mikael Nerve

Pirkanmaa / Tampere
Yrittäjä
41 vuotta

etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi
 
 

Kuka on Mikael Nerve?

Olen 41-vuotias tamperelainen rakennusalan yrittäjä. Aiemmin toimin pitkään rautakaupassa myyjänä. Kotini jaan yhden kissaherran kanssa, tilaa olisi toisellekin ihmiselle (pienenä vinkkinä). Harrastuksiini luen tavanomaiset lukemiset ja tietokonepelit ynnä vastaavat normaalien ihmisten tekemiset sekä hieman poikkeavana erikoisuutena sananmuunnokset.

Erityiset kiinnostuksen kohteet Piraattipuolueen tavoitteissa sekä politiikassa yleensä

Se mikä minua Piraattipuolueessa viehättää eniten, voidaan hyvin kiteyttää yhteen sanaan: vapaus. Valitsinkin henkilökohtaiseksi vaaliteemakseni yksilönvapauden ja sen kehittämisen tässä rajoitusten luvatussa maassa. Perimmäisenä ajatuksenani on jo pitkään ollutkin että, mikäli tekemisesi ei aiheuta muille haittaa, vaaraa tai vahinkoa, voit tehdä käytännössä mitä tahansa, mutta kannat siitä myös itse vastuun. Sama ajatus on luettavissa toisin sanoin Piraattipuolueen puolueohjelmasta.

Edustajana, sikäli kuin minut sinne valitaan, tulen kannattamaan kaikkia aloitteita joilla saadaan vapautta kehitettyä, niin yksilön- kuin yrittämisen. Tällä hetkellä valtio ja sen massiivinen virkamieskoneisto jauhavat rajoitusta toinen toisensa päälle. Tästä olisi tehtävä loppu ja alettava urakalla purkamaan turhaa sääntelyä. Muuten me pian kävelemme lain velvoittamina kadulla kypärät päässä, suojalasit silmillä ja pelastusliiveihin sonnustautuneina.