Piraattipuolue » Uusimaa » Kai Hentilä
Kai Hentilä

Uusimaa / Espoo
B.Sc. Business Administration/Marketing, myyntipäällikkö
53 vuotta

Vaaligalleria-haastattelu
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi

20 vuotta yrittäjänä, tutuksi ovat tulleet ravintola-ala, tietoliikenne- ja operaattori-business ja kiintokalusteasennukset. Tämän lisäksi on tullut tehtyä kaikenlaista, mistä on saanut korvauksen menetetystä vapaa-ajasta. Viisi vuotta sitten siirryin palkkatyöhön keittiösuunnittelijaksi, mistä valmistuin nykyiseen työhöni kodinkonemaahantuojan myyntipäällikkönä.

Aikani yleisöpalstoille kommentoineena päätin, että mikään ei muutu, ellei asioita ala itse muuttamaan. Koska kaikki viimeiset kahdeksan vuotta vallassa olleet hallituspuolueet ovat jo onnistuneet saattamaan Suomen täysin katolleen, päätin ettei niistä poliittista kotia löydy.

Vanha hyvä vasemmisto-oikeisto akseli on mielestäni mennyttä aikaa eikä välttämättä anna kenestäkään oikeaa kuvaa. Arvoiltani olen talousliberaali. Mitä vähemmän sääntelyä ja veroja, sen paremmin meillä kaikilla menee. Muilta arvoiltani olen mielestäni liberaalimpi kuin erilaiset testit antavat ymmärtää, mutta toki siellä takaraivossa minua pitää aisoissa ”koti, uskonto ja kotimaa”, tosin ei välttämättä tuossa järjestyksessä.

Lähimpiä kiinnostuksen aiheitani ovat yksilönvapaus, sanavapaus, yrittämisen vapaus, byrokratian purkaminen, julkisen sektorin koon pienentäminen, verotuksen epäkohdat sekä yritysten että yksityishenkilöiden kohdalla, holhouksen pienentäminen. Sanalla sanoen, vapaus.