Piraattipuolue » Pirkanmaa » Hannele Rehuttu
Hannele Rehuttu

Pirkanmaa / Akaa
Sähköasentaja, käämijä
34 vuotta

Vaaligalleria-haastattelu
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi
 
 
Olen 34-vuotias sähköasentaja ja käämijä Akaasta. Työkseni teen sähkölaitteiden käämitysten uusimista. Työkokemusta alalta on yli 10 vuotta. Harrastan käsitöitä, maanviljelystä, puutarhanhoitoa, autoja ja tietotekniikkaa.

Järjestötoimintaan ja politiikkaan olen myös päässyt hieman tutustumaan. Olen ollut mukana perustamassa Toijalaan Mielenterveysyhdistyksen paikallisosastoa. Olen Pirkanmaan Seta ry:n hallituksessa jo kolmatta vuotta, sekä toiminut yhdistyksessä muutenkin aktiivina. Olen myös Akaan kaupungin keskusvaalilautakunnan varajäsen. Olen osallistunut mielenosoituksiin ja muuhun kansalaisaktivismiin ihmisoikeuksien puolesta.

Keväällä 2015 minut valittiin Piraattipuolueen Pirkanmaan piiriyhdistyksen hallituksen jäseneksi. Aikaisemmin olen toiminut hallituksen varajäsenenä, puolueessa aktiivina taustalla, olen ollut ehdokkaana kunnallisvaaleissa, sekä nyt eduskuntavaaleissa.

Tavoitteenani on edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia, sananvapautta, yksityisyydensuojaa, yksilönvapautta ja päätöksenteon läpinäkyvyyttä. Kannatan vastikkeetonta perustuloa. Vastustan Suomen asutuksen keskittymistä kasvukeskuksiin ja maaseudun autioitumista, eli olen ilmeisesti lähes ainoa arvoliberaali vaihtoehto syrjäseutujen ihmisille. Lisäksi vastustan tarpeetonta kansalaisten valvontaa, kyttäystä, holhoamista ja kieltolakeja. Kyllä me osaamme täällä elää ilmankin, että kaikki on joko kiellettyä tai pakollista.