Piraattipuolue » Pirkanmaa » Antti Impiö
Antti Impiö

Tampere
Opiskelija
28 vuotta

 
 
 

Kuka on Antti Impiö?

Olen 28-vuotias Piraattipuolueen Pirkanmaan piiriyhdistyksen puheenjohtaja ja olen ollut puolueen toiminnassa mukana perustamisesta alkaen. Opiskelen tietoliikennetekniikkaa ammattikorkeakoulussa ja työskentelen alan yrityksessä.

Kiinnostuksen kohteet Piraattipuolueen tavoitteissa sekä politiikassa yleensä

Yhteiskunnan avoimuus ja avoin päätöksenteko ovat minulle tärkeitä. Julkishallinon avoimuus siten, että tärkeät päätökset ovat saatavilla valokopioina virastosta virastoaikaan ei riitä, vaan ne on tuotava tarjolle ja näytille organisaation internetsivuille. Julkiseen materiaaliin on oltava pääsy myös kolmelta aamuyöllä.

Tampereen kaupungin ja joukkoliikenteen kehittäminen on lähellä sydäntäni. Haluan, että Tampereelle rakennetaan lisää oikeaa kaupunkia, eikä pelkästään Vuoreksen kaltaisia lähiöitä. Kannatan vahvasti Tammelan täydennysrakentamista.

Tampereelle on saatava moderni raitiovaunuverkko. Ensimmäisen linjan rakentaminen on aloitettava mahdollisimman pian. Kaupunkiseudun yhteinen etu on, että raitiovaunulla pääsee aikanaan myös lentokentälle.

Rantaväylän tunnelin rakentamista on siirrettävä tulevaisuuteen. Tunnelin rakentamista on arvoitava uudelleen sitten kun kaupungissa on rajalta rajalle ulottuva raitiovaunuverkko.