Piraattipuolue » Uutiset » Piraattipuolueen puoluesihteeri vaihtuu
Piraattipuolueen puoluesihteeri vaihtuu
31.8.2016 - 16.27

Tiedote
31.8.2016 klo 17.30
Vapaa julkaistavaksi

Piraattipuolueen puoluesihteeri vaihtuu

Piraattipuolueen hallitus on eilisessä kokouksessaan 30.8. päättänyt vaihtaa puoluesihteerin. Vaihdoksen taustalta löytyy vastuualueiden ja resurssien tasaisempi jako. Tehtävästään poistuva Satu Immonen toimii tällä hetkellä Helsingin Piraattien puheenjohtajana.

”Helsingin vaalipiiri on puolueen suurin ja tärkein piiri. On välttämätöntä, että vapaaehtoistyöhön perustavana toimintana Immosen puolueelle annettavissa oleva aika saadaan parhaimpaan mahdolliseen käyttöön. Puolueestamme löytyy toimettomampia käsipareja sihteerin roolin hoitoon, mutta Helsingin piiriyhdistyksen pyörittämiseen ei Immosta parempaa henkilöä voisi toivoa”, kommentoi puheenjohtaja Jonna Purojärvi roolinvaihdoksesta.

Puoluesihteerin virkaa toimittavaksi henkilöksi valittiin Savo-Karjalan piirin puheenjohtaja Pekka Mustonen. Virallinen puoluesihteerin valinta tehdään puoluehallituksen seuraavassa kokouksessa tiistaina 13.9.

Lisätiedot:

Jonna Purojärvi, puheenjohtaja
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi
+358 45 310 2351

Satu Immonen, Helsingin piiriyhdistyksen puheenjohtaja
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi
+358 45 310 2343Vastaa

Nimi / nimimerkki
(* pakollinen)
Sähköposti
( * pakollinen - ei julkaista)
Verkkosivut
Viesti
(* pakollinen)