Piraattipuolue » Jäsentiedotteet » Jäsenkirje 29.9.2015
Jäsenkirje 29.9.2015

Hyvä Piraattipuolueen jäsen,

Vuosi on taittunut viimeiselle neljännekselle, mutta talvihorrokseen ei kannata vaipua, sillä kentällä tapahtuu.

Piraattipuolue järjestää historiansa ensimmäiset puoluepäivät Jyväskylässä joulukuussa ja toivottaa kaikki puolueen toiminnasta kiinnostuneet tervetulleeksi. Kaksipäiväisessä tapahtumassa pureudutaan puoluetoiminnan kannalta olennaisiin aiheisiin pääasiassa workshop -tyyppisesti. Lauantaina päivän ohjelman päätteeksi vietämme pikkujoulut piraattihengessä.

Ilmoittautumislomake: https://docs.google.com/forms/d/1CjtrQ1Guvh2As8o3gIGhocE7toSFtGyRlCzbfnrCpKU/viewform?fbzx=4132678024524701678

Lausuntoja ja kannanottoja

Piraattipuolue antoi lausuntonsa puoluelain muutosta pohtineen työryhmän esitykseen. Vastustimme esitystä ja jatkamme pyrkimyksiä saada viime keväänä Oras Tynkkysen (Vihr.) jättämä lakialoite 108/2014 eduskunnan käsiteltäväksi.
Tiedote: http://piraattipuolue.fi/2015/09/esitys … stelematon

Piraattipuolue on kannattanut kansalaisaloitetta Yhteiseksi katsomusaineeksi peruskouluissa. Puoluehallitus totesi aloitteen vaatimusten olevan riittävän yhteneviä puolueohjelman kanssa.
Tiedote: http://piraattipuolue.fi/2015/09/piraattipuolue-kannattaa-yhteista-katsomusainetta-peruskouluihin
Allekirjoita: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1438

Piraattipuolue varoitti kuun alussa Windows 10:n käyttöön liittyvistä tietoturvariskeistä ja muistutti, että myös julkishallinnon ohjelmistojen tulee noudattaa Suomen lakia.
Tiedote: http://piraattipuolue.fi/2015/09/piraatit-varoittavat-microsoftin-tuotteiden-kaytosta/

Muuta

Kannatuskorttikeräys edistyy ja pikkuhiljaa alkaa puoliväli häämöttämään. Apuanne kaivataan kuitenkin edelleen. Jos olet jo kerännyt kannattajakortteja hyllyyn, tai jos kaipaat tyhjiä lomakkeita, etsi lähin henkilö http://allekirjoita.fi -sivun lopussa olevasta listasta ja ota yhteyttä.

Puolueen syyskokous järjestetään marraskuun alussa. Kokouskutsu toimitetaan jäsenille myöhempänä ajankohtana.

Onko vuoden 2015 jäsenmaksu maksamatta tai toiminnan tukeminen muuten mielessä? Katso http://piraattipuolue.fi/tue/. Arvostamme apuasi.

Terveisin,
Tapani Karvinen
Puheenjohtaja, PiraattipuolueVastaa

Nimi / nimimerkki
(* pakollinen)
Sähköposti
( * pakollinen - ei julkaista)
Verkkosivut
Viesti
(* pakollinen)