Piraattipuolue » Uutiset » Kutsu puoluekokoukseen
Kutsu puoluekokoukseen
20.7.2014 - 23.18

Piraattipuolueen kaikille jäsenille avoin puoluekokous kutsutaan koolle sunnuntaiksi 17.8.2014 klo 11.00 osoitteeseen Allianssi-sali, Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, Helsinki. Kokouksen esityslista on tämän viestin lopussa. Kyse on puolueen kevätkokouksesta, jonka hallitus päätti eurovaalien vuoksi siirtää elokuulle. Kokouspaikka sijaitsee Helsingissä Pasilan rautatieaseman läheisyydessä. Ks. lisätietoa kokouspaikasta.

Kokouksessa valitaan puolueelle puheenjohtaja, varapuheenjohtajat ja puoluehallitus kahden vuoden toimikaudeksi. Kokouksessa käsitellään myös vuoden 2013 tilinpäätös ja toimintakertomus. Kokoukselle voi tehdä esityksiä puolueohjelman muuttamisesta. Lisäksi kokouksessa käsitellään kokoukselle mahdollisesti tehdyt muut kokousaloitteet, joiden tekemisestä löytyy lisätietoa keskustelupalstalta. Kokousaloitteita voi esittää kuka tahansa puolueen jäsen.
Kokouspäivän aikana pidetään lisäksi lyhyt Piraattinuorten vuosikokous, josta lähtee erillinen kutsu Piraattinuorten jäsenille myöhemmin.

Tervetuloa kokoustamaan, keskustelemaan ja tutustumaan! Kokoukseen voi myös etäosallistua sähköisesti. Etäosallistuminen äänioikeutetusti edellyttää ennakkoilmoittautumista, joka tapahtuu vastaamalla tähän sähköpostiin ja ilmoittamalla etäosallistuvansa. Äänioikeudetta saa etäosallistua vapaasti ilman ennakkoilmoittautumista.

Etäosallistuminen tapahtuu selaimen kautta, jolloin kokouspaikan ja osallistujan välillä voidaan välittää ääntä, videota, dokumentaatiota ja tekstipohjaista keskustelua. Web-kameran tai mikrofoni+kuuloke-yhdistelmän käyttö helpottaa osallistumista, muttei ole välttämätöntä. Tarkemmat ohjeet etäosallistumisesta ilmoitetaan sähköpostitse hyvissä ajoin ennen kokousta kaikille ilmoittautuneille, sekä puolueen keskustelupalstan kevätkokous-osiossa.

Esityslista kaikkine liitteineen ladattavassa muodossa
Keskustelupalstan puoluekokousaiheet
Liitteet yksittäin ladattavissa
Vapaaehtoinen, epävirallinen kokousilmoittautuminen Facebookissa


Yksi vastaus (Vastaa)

  1. ronchaine (29.7.2014)

    Ilmoittaudun etäosallistujaksi.Vastaa

Nimi / nimimerkki
(* pakollinen)
Sähköposti
( * pakollinen - ei julkaista)
Verkkosivut
Viesti
(* pakollinen)