Piraattipuolue » Uutiset » Kutsu syyskokoukseen
Kutsu syyskokoukseen
22.9.2013 - 20.39

Hyvä Piraattipuolueen jäsen!

Piraattipuolueen kaikille jäsenille avoin syyskokous kutsutaan koolle lauantaiksi 19.10.2013 klo 12.00 osoitteeseen Matarankatu 6, Jyväskylä (Kansalaistoiminnankeskus Matara, Matarasali). Kokouksen esityslista on tämän viestin lopussa. Ks. lisätietoa kokouspaikasta.

Kokouksessa käsitellään vuoden 2014 toimintasuunnitelma ja talousarvio, hyväksytään vuoden 2012 tilinpäätös sekä muutetaan puolueen sääntöjä. Lisäksi kokouksessa käsitellään kokoukselle mahdollisesti tehdyt kokousaloitteet, joiden tekemisestä löytyy lisätietoa keskustelupalstalta syyskokous-osiosta. Kokousaloitteita voi esittää kuka tahansa puolueen jäsen.

Tervetuloa kokoustamaan, keskustelemaan ja tutustumaan! Kokoukseen voi myös etäosallistua sähköisesti. Etäosallistuminen äänioikeutetusti edellyttää ennakkoilmoittautumista, joka tapahtuu vastaamalla tähän sähköpostiin ja ilmoittamalla etäosallistuvansa. Äänioikeudetta saa etäosallistua vapaasti ilman ennakkoilmoittautumista.

Etäosallistuminen tapahtuu selaimen kautta, jolloin kokouspaikan ja osallistujan välillä voidaan välittää ääntä, videota, dokumentaatiota ja tekstipohjaista keskustelua. Tarkemmat ohjeet etäosallistumisesta ilmoitetaan sähköpostitse hyvissä ajoin ennen kokousta kaikille ilmoittautuneille, sekä puolueen keskustelupalstan syyskokous-osiossa.

Esityslista kaikkine liitteineen ladattavassa muodossa
Keskustelupalstan syyskokousosio
Liitteet yksittäin ladattavissa
Vapaaehtoinen, epävirallinen kokousilmoittautuminen Facebookissa

Esityslista:

Aika: 19. lokakuuta 2013 kello 12.00
Paikka: Kansalaistoiminnankeskus Matara, Matarasali, Matarankatu 6, Jyväskylä

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen järjestäytyminen
2.1. Kokouksen puheenjohtajat
2.2. Kokouksen sihteerit
2.3. Kokouksen pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat
3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Esityslistan hyväksyminen
5. Piraattipuolueen sääntöjen muuttaminen
6. Tilinpäätös vuodelta 2012
7. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen puoluehallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
8. Toimintasuunnitelma vuodelle 2014
9. Talousarvio vuodelle 2014
10. Tilintarkastusyhteisön ja varatilintarkastajan valitseminen
11. Kokousaloitteiden käsittely
12. Muut esille tulevat asiat
13. Kokouksen päättäminenVastaa

Nimi / nimimerkki
(* pakollinen)
Sähköposti
( * pakollinen - ei julkaista)
Verkkosivut
Viesti
(* pakollinen)