Piraattipuolue » Jäsentiedotteet » Kutsu kevätkokoukseen
Kutsu kevätkokoukseen

Hyvä Piraattipuolueen jäsen!

Piraattipuolueen kaikille jäsenille avoin kevätkokous kutsutaan koolle lauantaiksi 6.7.2013 klo 12.00 osoitteeseen Linnoitustie 4, Espoo (Quartetto Business Park, Alto-rakennuksen Auditorio). Kokouksen esityslista on tämän viestin lopussa. Ks. lisätietoa kokouspaikasta.

Kokouksessa käsitellään laaja esitys puolueen ohjelman muuttamiseksi. Kokouksessa käsitellään myös vuoden 2012 tilinpäätös ja toimintakertomus. Lisäksi kokouksessa käsitellään kokoukselle mahdollisesti tehdyt kokousaloitteet, joiden tekemisestä löytyy lisätietoa keskustelupalstalta kevätkokous-osiosta. Kokousaloitteita voi esittää kuka tahansa puolueen jäsen.

Kokous on kaksipäiväinen. Kokous alkaa 6.7. klo 12 ja päättyy illalla. Kokous jatkuu 7.7. klo 12 ja päättyy viimeistään klo 16. Kokousviikonlopun aikana pidetään lisäksi lyhyt Piraattinuorten vuosikokous, josta lähtee erillinen kutsu Piraattinuorten jäsenille myöhemmin.

Puolueohjelmatekstin muutoksista keskustellaan ja muutosesityksiä laaditaan ensisijaisesti lauantaina. Puolueohjelmatekstiä koskevat äänestykset ja esityslistan loput kohdat käydään läpi ensisijaisesti sunnuntaina.

Ennen puoluekokousta järjestetään verkon kautta tapahtuva jäsenäänestys Piraattipuolueen eurovaaliehdokkaista. Jäsenäänestyksestä tulee lisätietoa erillisessä jäsenkirjeessä.

Tervetuloa kokoustamaan, keskustelemaan ja tutustumaan! Kokoukseen voi myös etäosallistua sähköisesti. Etäosallistuminen äänioikeutetusti edellyttää ennakkoilmoittautumista, joka tapahtuu vastaamalla tähän sähköpostiin ja ilmoittamalla etäosallistuvansa. Äänioikeudetta saa etäosallistua vapaasti ilman ennakkoilmoittautumista.

Etäosallistuminen tapahtuu selaimen kautta, jolloin kokouspaikan ja osallistujan välillä voidaan välittää ääntä, videota, dokumentaatiota ja tekstipohjaista keskustelua. Web-kameran tai mikrofoni+kuuloke-yhdistelmän käyttö helpottaa osallistumista, muttei ole välttämätöntä. Tarkemmat ohjeet etäosallistumisesta ilmoitetaan sähköpostitse hyvissä ajoin ennen kokousta kaikille ilmoittautuneille, sekä puolueen keskustelupalstan kevätkokous-osiossa.

Esityslista kaikkine liitteineen ladattavassa muodossa
Keskustelupalstan kevätkokousosio
Keskustelua puolueen ohjelman muuttamisesta
Liitteet yksittäin ladattavissa
Vapaaehtoinen, epävirallinen kokousilmoittautuminen Facebookissa

Esityslista:

Aika: 6. heinäkuuta 2013 kello 12.00 – 7. heinäkuuta 2013 kello 16.00
Paikka: Alto-rakennuksen Auditorio, Quartetto Business Park, Linnoitustie 4, Espoo

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen järjestäytyminen
2.1. Kokouksen puheenjohtajat
2.2. Kokouksen sihteerit
2.3. Kokouksen pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat
3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Esityslistan hyväksyminen
5. Piraattipuolueen ohjelman muuttaminen
6. Hallituksen vuosikertomus vuodelta 2012
7. Tilinpäätös vuodelta 2012
8. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen puoluehallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
9. Katsaus puolueen toimintaan ja poliittiseen tilanteeseen
10. Kokousaloitteiden käsitteleminen
11. Muut esille tulevat asiat
12. Kokouksen päättäminen


2 Vastauksia (Vastaa)

  1. admin (10.6.2013)

    Jos olet puolueen jäsen, mutta et saanut äsken kokouskutsua sähköpostiisi, sinulla saattaa olla vanhentunut sähköpostitieto jäsenrekisterissä. Mene osoitteeseen http://olepiraatti.fi ja rekisteröidy ikään kuin olisit uusi jäsen. Muussa tapauksessa et pysty osallistumaan puolueen eurovaaliehdokkaita koskevaan jäsenäänestykseen etkä saa jäsenkirjeitä!

  2. Karolin (26.11.2015)

    Vastuunkanto on te4sse4 tosiaankin se avaasnina: satojen miljoonien eurojen tuhlaamisesta pite4isi ve4hinte4e4nkin saada merkitte4ve4t sakot tai joutua vankilaan. Mutta ei, mite4e4n sellaista ei edes harkita.Vastaa

Nimi / nimimerkki
(* pakollinen)
Sähköposti
( * pakollinen - ei julkaista)
Verkkosivut
Viesti
(* pakollinen)