Piraattipuolue » Uutiset » Jäsenäänestys eurovaaliehdokkaista alkanut
Jäsenäänestys eurovaaliehdokkaista alkanut
18.6.2013 - 23.09

Euroopan parlamentin vaalit pidetään toukokuun lopulla 2014. Kukin puolue voi asettaa valtakunnallisesti 20 ehdokasta. Piraattipuolueen ehdokkaat valitaan jäsenäänestyksellä. Äänestysaika alkoi vuorokaudenvaihteessa 19.6. ja kestää 27.6. klo 24.00 asti. Jäsenäänestyksessä on 26 ehdokasta, joista 20 eniten ääniä saanutta pääsee puolueen eurovaaliehdokkaiksi.

Äänestys tapahtuu internetin kautta ja kaikki äänioikeutetut ovat saaneet osallistumista varten erillisen sähköpostin, jossa olevasta linkistä voi siirtyä äänestykseen. Äänestyksessä on käytössä siirtoäänivaalitapa, jossa äänestäjä asettaa enintään neljä ehdokasta mieleiseensä paremmuusjärjestykseen. Lisää tietoa ehdokkaista löytyy puolueen verkkosivuilta.Vastaa

Nimi / nimimerkki
(* pakollinen)
Sähköposti
( * pakollinen - ei julkaista)
Verkkosivut
Viesti
(* pakollinen)