Piraattipuolue » Jäsentiedotteet » Jäsenäänestys eurovaaliehdokkaista alkaa
Jäsenäänestys eurovaaliehdokkaista alkaa

Päiväys 19.06.2013 00:00
PIRAATTIPUOLUEEN JÄSENKIRJE

Hyvä Piraattipuolueen jäsen!

Euroopan parlamentin vaalit pidetään toukokuun lopulla 2014. Kukin puolue voi asettaa valtakunnallisesti 20 ehdokasta. Piraattipuolueen ehdokkaat valitaan jäsenäänestyksellä. Äänestysaika alkaa 19.6. ja kestää 27.6. asti.

Jäsenäänestyksessä on 26 ehdokasta, joista 20 eniten ääniä saanutta pääsee puolueen eurovaaliehdokkaiksi.

Äänestys tapahtuu internetin kautta ja kaikki äänioikeutetut saavat osallistumista varten erillisen sähköpostin, jossa olevasta linkistä voi siirtyä äänestykseen. Voit äänestää enintään neljää ehdokasta.

Vaikka äänestys alkaa jo vuorokauden vaihteessa, sinulla on vielä hyvin aikaa tutustua rauhassa tarjolla oleviin ehdokkaisiin ja heidän arvomaailmoihinsa. Puolueen menestyksen kannalta on myös aiheellista ottaa huomioon, että tarvitsemme mahdollisimman kattavan ehdokasjakauman niin maantieteellisen sijainnin, sukupuolen, ammattitaustan, koulutuksen kuin iänkin puolesta.

Lisää tietoa ehdokkaista löytyy puolueen verkkosivuilta: http://piraattipuolue.fi/eurovaalit
(tietoja päivitetään koko äänestysajan tarvittaessa)

Voit äänestää neljää ehdokasta. Aseta ehdokkaat mieleiseesi paremmuusjärjestykseen. Ääntenlaskentatapana käytetään puolueen sääntöjen mukaisesti siirtoäänivaalitapaa. Osallistuakseen äänestykseen on välttämätöntä antaa ainakin yksi ääni. Vaikka äänestysjärjestelmä antaa asettaa enemmänkin ääniä, huomioidaan laskennassa enintään neljä ensimmäistä ääntä.

This message is sent to members of Piraattipuolue FI in WorldVastaa

Nimi / nimimerkki
(* pakollinen)
Sähköposti
( * pakollinen - ei julkaista)
Verkkosivut
Viesti
(* pakollinen)