Piraattipuolue » Uutiset » Kutsu syyskokoukseen
Kutsu syyskokoukseen
18.11.2012 - 3.32

Hyvä Piraattipuolueen jäsen!

Puheenjohtaja Harri Kivistön näkemyksiä 28.10. pidetyistä kunnallisvaaleista löytyy puolueen blogista.

Piraattipuolueen kaikille jäsenille avoin syyskokous kutsutaan koolle lauantaiksi 15.12.2012 kello 13.00 osoitteeseen Kuokkamaantie 4, Tampere (Nekala), Tietovelhot Oy:n kokoustiloissa. Kokouksen esityslista on tämän viestin lopussa.

Kokouksessa käsitellään puolueen sääntöjen muutosesitys sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2013, ja valitaan tilintarkastajat. Lisäksi kokouksessa käsitellään kokoukselle mahdollisesti tehdyt kokousaloitteet, joiden tekemisestä löytyy lisätietoa keskustelupalstalta syyskokous-osiosta. Kokousaloitteita voi esittää kuka tahansa puolueen jäsen.

Tervetuloa kokoustamaan, keskustelemaan ja tutustumaan! Kokoukseen voi myös etäosallistua sähköisesti. Etäosallistuminen äänioikeutetusti edellyttää ennakkoilmoittautumista, joka tapahtuu vastaamalla tähän sähköpostiin ja ilmoittamalla etäosallistuvansa. Äänioikeudetta saa etäosallistua vapaasti ilman ennakkoilmoittautumista.

Etäosallistuminen tapahtuu selaimen kautta, jolloin kokouspaikan ja osallistujan välillä voidaan välittää ääntä, videota, dokumentaatiota ja tekstipohjaista keskustelua. Web-kameran tai mikrofoni+kuuloke-yhdistelmän käyttö helpottaa osallistumista, muttei ole välttämätöntä. Tarkemmat ohjeet etäosallistumisesta ilmoitetaan sähköpostitse hyvissä ajoin ennen kokousta kaikille ilmoittautuneille, sekä puolueen keskustelupalstan syyskokous-osiossa.

Esityslista kaikkine liitteineen ladattavassa muodossa

Keskustelupalstan syyskokousosio

Keskustelua toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta

Liitteet yksittäin ladattavissa

Esityslista:

Aika: 15. joulukuuta 2012 kello 13.00
Paikka: Kuokkamaantie 4, Nekala, Tampere

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen järjestäytyminen
2.1. Kokouksen puheenjohtaja
2.2. Kokouksen sihteerit
2.3. Kokouksen pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat
3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Esityslistan hyväksyminen
5. Katsaus menneisiin kunnallisvaaleihin
6. Toimintasuunnitelma vuodelle 2013
7. Talousarvio vuodelle 2013
8. Tilintarkastusyhteisön ja varatilintarkastajan valitseminen
9. Puolueen sääntöjen muuttaminen
10. Kokousaloitteiden käsittely
11. Muut esille tulevat asiat
12. Kokouksen päättäminenVastaa

Nimi / nimimerkki
(* pakollinen)
Sähköposti
( * pakollinen - ei julkaista)
Verkkosivut
Viesti
(* pakollinen)